Posted by & filed under Blog.

Oszd meg ha tetszett!

Aktuális kérdések és felvetések, amikkel az elmúlt hónap folyamán megkerestek minket Partnereink:

„ Ez a kávégép mennyit fogyaszt?” Ki kell húzni ha nem használjuk?” „Minden watt számít, van ennél kevesebbet fogyasztó készülék?” „Veszünk saját gépet, az biztos kevesebb árammal működik!” „Kell egy modernebb, ami kevesebb áramot fogyaszt!”

Lássuk csak:

  1. Minden következő válasz, csak az általunk üzemeltetett készülékek esetén érvényes!
  2. 0 watt! Igen! a fogyasztás készenléti (stand by power) esetén valóban NULLA. Tehát nem kell kihúzni. 🙂
  3. Egy esspresso vagy hosszú kávé elkészítése 9-12 watt között váltakozik. Havi 300 adag lefőzése esetén 3,3 Kw áramfogyasztással számolhatunk. (összehasonlításként: kb egy kisebb teljesítményű porszívó 1,5 órás használata)
  4. Előbbiből már következik, hogy költséghatékony, (modern kazánrendszernek és hőtárolásnak köszönhetően) és így nem kell lemondania kedvenc feketéjéről! Nyugodt szívvel hátra dőlve élvezheti, miközben az egekbe szökő energia árak nem viselik meg pénztárcáját.
  5. Ha kevesebbet fogyasztó készüléket talál, kérjük ajánlja nekünk is! Vevők leszünk rá…
  6. … természetesen ettől függetlenül vehet sajátot, de készüljön rá, hogy semmit nem fog vele megspórolni. Hogy miért? Mert az áruházakban kapható háztartási készülékek, nem erre vannak optimalizálva. Egy – egy kávé elkészítése 3-szor, 4-szer több időt is igénybe vesz, ami hasonló teljesítmény mellett már jelentős különbséget generál a havi áramszámlában ( persze feltételezve azt, hogy legalább rövid távon kibírja az elvárt adagszámot)
  7. Kávégép bérlésének egyéb más előnyei is vannak, pl.: rendszeres karbantartás, prémium minőségű kávé, gyors szerviz, cserekészülék.

Kávégép24 csapata