kavegep-berles-budapest-wmf-kavegep-szerviz

Posted by & filed under Blog.

Oszd meg ha tetszett!

Kávégép bérlés rendezvényre?

A válasz természetesen igen. Nézd meg miért!

Kávégép bérlés rendezvényre

Kávégép bérlés rendezvényre

 

Előbb vagy utóbb a cégek többségének eljön az ideje, hogy egy rendezvényt hoz tető alá. Lehet ez workshop, tréning, kapcsolatépítő találkozó és még sok egyéb. Ilyenkor egy jó kávégép elengedhetetlen része az eseménynek. Gondolj csak bele, hogy voltál már olyan rendezvényen ahol nem volt kávé? Nem hinném, ha mégis akkor a színvonal részleteibe nem mennék bele, pontosan tudod te is miről beszélek.

Ezek szerint a kérdés nem az, hogy kell vagy sem kávégép egy rendezvényre, hanem, hogy milyen. A válasz pedig egyszerű: a legjobb. Lássuk, hogy miért jó a bérelt kávégép ilyenkor.

 

Kávégép bérlés rendezvényre praktikus

Az első, ami talán ilyenkor eszedbe jut, hogy az irodait majd leviszed, mert jó az oda. Hirtelen akár jó ötletnek is tűnik a dolog, de csak addig, míg nem gondold végig a folyamatot. Ha az irodai kávégép kicsi, akkor elve nem jó a rendezvényre, mert nem képes gyorsan és nagy mennyiségben kiszolgálni a társaságot. Ha pedig nagy, akkor pedig kényelmetlen, hogy oda kell vinni. Eleve elegáns ruhában nem célszerű vinni, mert a gyűrődni fog és még ki is szakadhat.

A másik ok a presztízs.  Ha üzleti partnerekről van szó, akkor nem az nem mutat túl jól, hogy te vagy a kollégáid cipelitek a rendezvény helyszínére. Arról nem is beszélve, hogy ha valakik az irodában maradnak, például az ügyfélszolgálatosok, akkor előlük viszed el. Ez így nem oké, ezt most már te is látod.

 

Kávégép bérlés rendezvényre

Kávégép bérlés rendezvényre megnyugtató

Miért? Olvasd tovább és te is ezt fogod gondolni. A legtöbb rendezvény egy napos, de a hozzá tartozó előkészület az napokig is eltarthat. Sok energiát és pénzt fogsz belefektetni, hogy minden a helyén legyen. Ilyenkor az ember nem szereti a váratlan dolgokat és eseményeket. Ha a kávégép elromlik, az pedig egy ilyen helyzet. Az általunk kihelyezett kávégépeket, minden átadás előtt szakemberek vizsgálják át. Ez garancia arra, hogy ne történjen semmi kellemetlen.

 

Kávégép bérlés rendezvényre előnyei

  • Nem neked kell kihelyezni
  • Szakemberek tökéletesen üzemkészen telepítik a helyszínen
  • Olcsóbb a kávé hozzá, mint gondolnád
  • Gyorsan egy gombnyomásra tudsz minőségi kávét főzni
  • Esztétikus, ezért növeli a cég Brand értékét
  • Többet kávégépet is betehetsz, ha nagy rendezvényt szervezel

 

Van olyan partnerem aki szintén évek óta tőlem bérel és maximálisan elégedett a szolgáltatásommal.

 

Vedd fel velem a kapcsolatot és biztosan találok neked olyan megoldást, amitől elégedett leszel.

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Kávé VS Energiaital | Kávégép24

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük