Posted by & filed under Blog, Egyéb.

Oszd meg ha tetszett!

A Segafredo Zanetti neve szinte minden kávérajongó számára ismerős lehet. A világ egyik legismertebb és legkedveltebb kávégyártója már több mint hat évtizede működik, és mára globális branddé vált a kávégourmet-k között.

Az olaszországi Bologna városában alapított cég a kávéházak és kávézók egyik kihagyhatatlan beszállítójává vált, és az egyszerű kávékészítéstől kezdve a legmagasabb minőségű blendeket és kávéakadémiákat kínálja.

A vállalat története 1969-ben kezdődött, amikor Massimo Zanetti elkezdte saját kávépörkölő vállalkozását. Massimo azonban nem csak a kávé élvezete érdekelte, hanem az egész folyamat.

 Amely a kávé betakarításától egészen csészéig tart. Ez iránti szenvedélye tette lehetővé számára, hogy a Segafredo Zanetti mára szinte a világ minden táján ismert, és a kávégyártás terén egyedülálló tapasztalatokat rendelkezik.

A Segafredo Zanetti azt vallja, hogy csak a legmagasabb minőségű kávébabok alkalmasak a kiváló minőségű kávékészítésre. Ezért a vállalat csak a legjobb minőségű ültetvényeken működő beszállítókkal dolgozik együtt, hogy biztosítsák az egyes kávéblendek egyenletes ízét és minőségét.

A vállalat proaktív hozzáállása, valamint a minőség iránti elkötelezettsége azt jelenti, hogy az évek során a Segafredo Zanetti számos szakmai díjat nyert el. Az egyik legnagyobb sikerük a világ számos országában megtalálható Segafredo Zanetti kávéakadémiák. Itt a látogatók lehetőséget kapnak a kávékészítés művészetének megismerésére, az alapvető kávéképzésen túl pedig az egyes kávéakadémiák saját stílusára hangolt specialitások készítését is elsajátíthatják.

A Segafredo Zanetti kávé sikere azonban nem csak az egyenetlen ízű és magas minőségű kávék presztízsétől függ, hanem az állandó innovációs fejlesztésektől és az elkötelezett dolgozóktól is.

Akik a kávégyártás területén szorgoskodnak, és akik hajthatatlanul vállalják a magas és minőségi színvonalat, amelyet a Segafredo Zanetti brand képvisel.

A Segafredo Zanetti mára valóban az egyik legismertebb kávégyártó vállalattá vált, amely azonban továbbra is tartja az alapítója kezdeti módszereit és elveit. Ami biztos, hogy a vállalat számos innovatív kávékészítési módszert és technikát vezetett be az évek során, amelyek a mai napig relevánsak.

Az olasz kávé és az egyetlen Igaz Kávé…

Ha a kiváló olasz minőségből nem akarsz engedni, próbáld ki a Segafredo Zanetti valamelyik kávéját.

Ahogy Massimo Zanetti mondta:

“Ha nem szereted az ízét, nem olyan mint az élet, amelyet élvezünk. Hanem olyan, amelyet elviselünk.”

A Segafredo Zanetti azonban biztosítja, hogy a kávét élvezeti céllal fogyaszthassuk és valóban csodálatos élményt nyújtson.

Forrás: MI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük