kavegep-berles-budapest-wmf-kavegep-szerviz

Posted by & filed under Blog.

Oszd meg ha tetszett!

Hogyan kápráztasd el a közönséged?

Egy egyszerű trükk, amivel tudod a céged Brand értékét növelni egy rendezvényen.

Mi a Brand?

Az a kép a fogyasztó szemében, amit az érzelmei segítségével alkot a cégedről. Ha egy emberhez kellene hasonlítani akkor a személyiség és a külső elemek összesége. Ilyen mint a cipö, a ruha és a frizura.

Viszont ha a Brand része a külsőségek, akkor a cégednél sem érdemes figyelmen kívűl hagyni ezt a területet és foglalkozni kell vele.

Profi kávégép egy rendezvényen? Igen.

Veled is biztos előfordult már, hogy több embert gyűjtöttél térben és időben egy helyre. Őket tudod lenyűgözni egy profi kávégéppel. Ez lehet egy tréning vagy MLM találkozó, vagy akár csak egy kapcsolatépítős meeting.

Pontos statisztikák imerete nélkül is bátran kijelenthetjük, hogy egy csoportban több ember szokott kávézni, mint akik nem. Ebből következik, hogy a rendezvényed nagy részére tudsz pozitív benyomást tenni egy profi kávégéppel.

Ez manapság már teljesen természetes azoknál a sikeres cégeknél, ahol több emberrel vannak kapcsolatba, hogy jó minőségű kávégépekkel főznek lenyügöző kávét a társaságnak.

Ehhez pedig nincs is szükség nagy beruházásra, (nem ritka, hogy több millió Ft) mert már havi 15000 Ft-tól lehet bérelni egy ilyen gépet.

Ez ma már nem luxus, hanem egy standard növekvő tendencia. Gondolj csak a Starbucks egyre növekvő térhódításásra. Igaz? A jó minőségű kávéra igény van.

 

Keress bátran és segítek lenyűgözni a közönséged egy jó kávéval.

 

Kajor Roland

Kávégép specialista

+36 70 251 7732

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük