kavegep-berles-budapest-wmf-kavegep-szerviz

Posted by & filed under Blog.

Oszd meg ha tetszett!

A kávé fogyasztása hosszabb élettartamhoz vezethet, két új tanulmány szerint.

 

A megállapítások újra felidézték a kérdést a kávé egészségügyi hatásairól.

Egy kávé fogyasztással kapcsolatos tanulmány szerint, amelyben több mint 500 000 embert vizsgáltak 10 európai országban, az megállapította, hogy aki több kávét ivott, annak jelentősen csökkent a halálozási kockázatát.

A második tanulmány újszerűbb volt, mivel az nem fehér populációkra összpontosított. Több mint 185 000 afrikai-amerikai, indián, hawaii, japán-amerikai, latinos felmérése után a kutatók azt találták, hogy a kávé növeli a különböző területen élők élettartamát.

 

A kávé tehát jó neked, mert egészséges

Azok a személyek, akik naponta két-négy pohárral ittak kávét, azok 18% -al alacsonyabban voltak az átlagos halálozáshoz képest, mint azok, akik nem fogyasztottak kávét. Ezek a megállapítások összhangban vannak a több fehérségi populációkat vizsgáló korábbi tanulmányokkal, mondta Veronica Wendy Setiawan, a preventív orvoslás professzora, az USC Keck School of Medicine-ben, aki a nem fehér populációra vonatkozó tanulmányt vezette.

“Mivel ezek a nagyon változatos lakosságok mindegyikük különböző életmóddal rendelkezik, nagyon eltérő étkezési szokásaik és eltérő érzékenységük van – és még mindig találunk hasonló mintákat” – mondta Setiawan.

Az új tanulmány azt mutatja, hogy a kávé és a hosszú élettartam közötti kapcsolat erősebb biológiai lehetőséggel rendelkezik, és megállapította, hogy a halálozás fordítottan összefügg a szívbetegségek, a rák, a légzőszervi megbetegedések, a stroke, a cukorbetegség és a vesebetegség fogyasztásával.

Az európai országokban végzett kutatás azt mutatta, hogy a kávé és a májbetegség, a férfiak öngyilkossága, a nők rákos megbetegedése, az emésztőrendszeri betegségek és a keringési betegségek fordított összefüggést mutatnak ki. Azok, akik naponta három vagy több csészét ittak, kisebb kockázatot jelentettek az összes halálesetre, mint azok, akik nem isznak kávét.

Mindkét tanulmányt az Annals of Internal Medicine publikálta.

kávégép bérlés

 

A biológiai előnyök

A kávé összetett vegyületek keveréke, amelyek közül néhányat a laboratóriumokban kiderült, hogy pozitív biológiai hatással bírnak.

Tanulmányok kimutatták, hogy bizonyos vegyületek gyulladás csökkentő hatással rendelkeznek, amelyek segíthetnek csökkenteni a Parkinson-kórhoz hasonló betegségek kockázatát.

Az európai vizsgálatban az emberek, akik kávét fogyasztottak, alacsonyabb gyulladásos szintet, egészségesebb és jobb glükóz kontrollt mutattak azokhoz képest, akik nem fogyasztottak kávét. Viszont még mindig nem tisztázott, hogy mely speciális vegyületek nyújtanak egészségügyi előnyöket pontosan.

 

Mindkét tanulmány a dohányosokat nemdohányzókról választotta el, mivel a dohányzásról ismert, hogy csökkenti az élettartamot, és különböző halálozásokhoz kapcsolódik. Azonban azt tapasztalták, hogy a dohányosoknak is fordított hatása volt a halálozásra.

 

A jó kávéhoz,  jó kávégép is szükséges. Ha Te is szeretnél egy olyan kávégépet, amellyel finom és egészséges kávét tudsz inni, akkor keress meg mert van egy jó ajánlatom.

 

Milyen a jó kávégép

Elérhetőségem

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Kávégép kihelyezés ingyen és garanciával a Kávégép24-től.
  2.  Darálós kávéfőző előnyei hátrányai.
  3.  egészséges-a kávé? káros-e az energiaital

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük