kavegep-berles-budapest-wmf-kavegep-szerviz

Posted by & filed under Blog.

Hogyan kápráztasd el a közönséged?

Egy egyszerű trükk, amivel tudod a céged Brand értékét növelni egy rendezvényen.

Mi a Brand?

Az a kép a fogyasztó szemében, amit az érzelmei segítségével alkot a cégedről. Ha egy emberhez kellene hasonlítani akkor a személyiség és a külső elemek összesége. Ilyen mint a cipö, a ruha és a frizura.

Viszont ha a Brand része a külsőségek, akkor a cégednél sem érdemes figyelmen kívűl hagyni ezt a területet és foglalkozni kell vele.

Profi kávégép egy rendezvényen? Igen.

Veled is biztos előfordult már, hogy több embert gyűjtöttél térben és időben egy helyre. Őket tudod lenyűgözni egy profi kávégéppel. Ez lehet egy tréning vagy MLM találkozó, vagy akár csak egy kapcsolatépítős meeting.

Pontos statisztikák imerete nélkül is bátran kijelenthetjük, hogy egy csoportban több ember szokott kávézni, mint akik nem. Ebből következik, hogy a rendezvényed nagy részére tudsz pozitív benyomást tenni egy profi kávégéppel.

Ez manapság már teljesen természetes azoknál a sikeres cégeknél, ahol több emberrel vannak kapcsolatba, hogy jó minőségű kávégépekkel főznek lenyügöző kávét a társaságnak.

Ehhez pedig nincs is szükség nagy beruházásra, (nem ritka, hogy több millió Ft) mert már havi 15000 Ft-tól lehet bérelni egy ilyen gépet.

Ez ma már nem luxus, hanem egy standard növekvő tendencia. Gondolj csak a Starbucks egyre növekvő térhódításásra. Igaz? A jó minőségű kávéra igény van.

 

Keress bátran és segítek lenyűgözni a közönséged egy jó kávéval.

 

Kajor Roland

Kávégép specialista

+36 70 251 7732

kavegep-berles-budapest-wmf-kavegep-szerviz-szemes kave

Posted by & filed under Blog.

A kávégép bérlés legtöbb tévhite

Mik azok a tévhitek amik a kávégép bérlésnél előfordulnak?

Minden szakmának vagy foglalkozásnak megvan a saját téveszméje. Ilyenek mint az, hogy:

A marketingesek hazudnak.

A politikusok mind rosszak.

Rengeteg ilyen téves felvetés vagy éppen hibás általánosítás van. A kávégép bérlésnek is megvannak a maga, ilyen téves ,,tényei”. Mik ezek? Írásomban ezeket szándékozom eloszlatni.

A kávégép bérlés drága

Az általunk kihelyezett kávégépek átlagos ára 1,500,000 Ft. Ilyen vagy ehhez hasonló kávégépet már havonta 15000 Ft-tól lehet bérelni. Ez a vételár 1/100-a.

Ezt az olvasóra bízom, hogy Maga döntse el ennek drágaságát. Határozott véleményünk szerint nem az.

A kávégép bérlés körülményes

Attól a pillanttól kezdve, hogy megszületik a gondolat, hogy szüksége van egy kávégépre, 24 órán belül ott van ahova kéri. Mindezt üzemkészen egy papír aláírásával.

A kávégép fennntartási költsége magas

Minden költség alól mentesül aki kávégépet bérel tőlünk. A garancia addig tart amíg használja a kávégépet. Teheát teljesen ingyenes a fenntartása, és 4 órán belül javítjuk.

A drága kávégép luxus

Nem szeretnék filozófia mékységekben keresni a választ de fontos leszögeznünk egy valamit.

A kulturált kévézás egészséges. Teljesítménynövelő és antioxidáns tartalma megköti a szabadgyököket. aki az egészséget luxusnak tartja, annak nem tudunk segíteni.

A kévégép bérlést csak a multik engedheti meg maguknak

Már havi 15000 FT-tól lehet tőlünk kávégépet bérelni. Egy ekkor költséget egy KKV is megengedhet magának.

 

Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzám bizalommal.

Kajor Roland

Kávégép specialista

+36 70 251 7732

kavegep-berles-budapest-wmf-kavegep-szerviz

Posted by & filed under Blog.

Miért érdemes megfontolni egy kávégép bérlést?

A kiváló minőségű kávégép vásárlása költséges beruházást jelent. Ha egy vállalkozás beruház egy olyan kávégépbe, amely magas minőségben készíti el a kávét, akkor az könnyen hét számjegyű összeget kell, hogy kivegyen a cég pénzéből.

Ez persze nem szükséges, mert szerencsére vannak olyan megoldások, amellyel már havi pár tízezer forintból prémium minőségű kávéval szolgálhatják ki az ügyfeleket és a kollégákat.

Kávégép kölcsönzés előnyei

Nincsen nagy beruházása anyagilag. Akár már 15000 FT-os kezdővel lehet milliós kávégéped.

Alacsonyabb költségek rövid távon.

A szállítást és a beüzemelést a szerviz végzi el.

A bérleti díjat csakis addig fizeti,amíg szüksége van a kávégépre. Ha már nincs szüksége a kávégépre, akkor egyszerűen felmondja a bérleti szerződést.. Ez így a  kezdő vállalkozásoknál is hatalmas előnyt jelent.

 

Tudta? – Egy hétig mi álljuk a kávét és a kávéfőzőt teljesen ingyen!

Hívja ezt a számot a részletekért: +36 70 251 7732

 

A kávégép kölcsönzésének összege elszámolható.

Nincsen szerviz költség. Amíg bérlik addig garanciális.

4 órán belüli hibaelhárítás. Ez egyedülálló itt Magyarországon.

Ha egy másik kávégépet szeretne, akkor egyszerű lecserélni. Csak egy telefon.

Olcsóbban beszerezhető kávé nagy választékkal.

 

Érdekes tény: Az amerikai vállalatok kb. 80% bérli a kávégépet. 

Ez nem véletlen. Jó kávéra szükség van, viszont senki sem szereti lekötni a pénzét ilyesfajta beruházásokra. A pénz akkor termel ha áramlik.

 

Ha bármilyen kérdése van hívjon bátran.

 

Kajor Roland

Kávégép specialista

+36 70 251 7732

kavegep-berles-budapest-wmf-kavegep-szerviz-kaveszuret

Posted by & filed under Blog.

A szótárban szereplő kifejezésekkel senkit sem szeretnék elriasztani.

A kedvenc kávénk kiválasztásánál figyeljünk oda a testesség, a zamat és az aroma összhangjára.

 

Kísérletezzünk bátran, és próbáljuk felfedezni az ízeket.

Pl:

 

  • Savas: kívánatos kávéminőség. A száj első részében átható az íz, ami a minőség és a magasföldi eredet jele. Ez lehet: citrusos, gyümölcsös.
  • Aromás: Kellemesen illatozó kávé
  • Utóíz: A kávé lenyelése után a szájban maradó ízérzet.
  • Hamu ízű: A kávénak a kandallóban kihűlt hamuára emlékezettő íz.
  • Zöldségleves íz: Kelet-afrikai kávék íze, mely gyakran párosul enyhe citrus ízzel.
  • Sajt íz: savanyú tejfölre emlékeztető átható zamat.
  • Csokoládé íz: Ausztrál, Etióp, Új-guineai fajtákra jellemző.
  • Tiszta: semmi mellékíz, nincs utóíz. Pl: néhány Cosat Rica-i kávé esetében.
  • Föld íz: Nedves, feketeföld ízét hordozó. Gomba ízű, pince szagú.
  • Gyümölcsös íz: Jobb fajta Arabica kávék zamata. Sokféle gyümölcsöt idéz: ribizli, bogyósgyümölcs, citrus
  • Selymes íz: bor ízzel keveredő utóíz a szájban.
  • Fűszer íz: Leginkább édeskés vagy borsos aroma. Jávai, vagy zimbabwei kávékban.

 

Sohase feledjük: a kávé egy élvezeti termék. Amely magában hordozza a harmóniát, az aromát és a pillanat örömét.

 

 

Tiszteljük meg magunkat azzal, hogy amikor kávét fogyasztunk, azt méltósággal tegyük.

Nem rohanva, megpihenve.

Mindig legyen pár percünk, amikor félretéve a rohanó világunkat egymásra és kávéra figyelünk.

Ez adja a kávé titokzatosságát és az imádatát. Hiszen a kávé több annál, mint egy finom forróital.

A kávé maga a történelem, mely vér és izzadság által jutott el a csészénkbe.

 

Kávéinkról bőveben

 

Hívj fel és segítek!

Kajor Roland

Kávégép specialista

+36 70 251 7732

kavegep-berles-budapest-wmf-kavegep-szerviz-bfc junior

Posted by & filed under Blog.

Milyen kávégépet vásároljak otthonra?

 

Amennyiben espresso termékre vágyunk akkor egy kissé jobban bele kell mélyedni a kávé csodálatos világába.

Nem kell feltétlenül új kávégépet vásárolnunk, de a használt kávégép kiválasztása rejt némi rizikót magában.

A használt kávégépre nincs garancia, előéletével nem lehetünk teljesen tisztában.

Előfordulhat, hogy egy esetleges szerviz költség magasabb összeget jelent, mint amennyiért a gépet vásároltuk.

Az új kávégép nem okoz, nem okozhat kellemetlen meglepetéseket.

A gyári garancia biztosíték és megnyugvás is egyben.

Mi a BFC kávégép család termékeit ajánljuk.

Különleges technikai megoldások, és figyelemre méltó megjelenés jellemzi a BFC kávégépeit.

Pl: Junior Elite, Perfetta, és a Junior Ela.

http://kavegep24.hu/termekkategoria/karos-kavegepek/

A meghibásodás esélye csekély.

Egy igazi Olasz espresso terméket tudunk otthoni körülmények között létrehozni.

Amikor kávégépet választunk vegyük figyelembe a készülék súlyát, nézzük meg mennyire tartós, kemény anyagból készítették.

Fontos a zajszint, a gőznyomás.

Figyeljünk oda, hogy milyen szűrőt használunk, és ehhez mérten kell kiválasztani a tömörítőt, más néven Tamper.

Sokan feleslegesnek, vagy másodrangúnak tartják a daráló megválasztását.

A darálón sok múlik. H a kávéőrlemény nem megfelelő, akkor bármilyen csilli-villi kávégépünk van, a végtermék a lefolyóban fogja végezni.

Választhatunk kézi őrlőt is. Pl: Hario, Kyocera

Igaz, hogy félmegoldásnak tűnik, de ezzel is hozzátehetünk a kézműves termékünk értékéhez.

Elektromos darálók hosszú sora közül tudunk választani.

Pl: MACAP M2, MACAP E5P

EUREKA MIGNON

Kávégép szervizünk

kavegep-berles-budapest-wmf-kavegep-szerviz-kavefozo

Posted by & filed under Blog.

Milyen kávégépet vegyek otthonra?

 

A kérdés amilyen egyszerű, annyira bonyolult a válasz.
Mielőtt rátalálunk az igazira, amire valójában vágyunk, előtte fel kell tenni néhány kérdést magunknak.

  • Mekkora összeget áldozunk a kávézás oltárán?
  • Mennyi időnk van a kávé elkészítésére?
  • Mekkora helyet tudunk biztosítani a kávé sarkunknak?

Mielőtt bele vágnék le kell szögeznem, hogy nem vagyok független kávészakértő.
Egyszerűen csak szeretem a jó kávét.
Olvastam több ’független’ kávészakértő írását, és rájöttem, hogy a függetlenségük mögött nem titkolt termék promóció áll.
Valahogy mindig kibújt a szög vagy más néven a szponzor a zsákból.
Nem vagyok független, hiszen azokat a termékeket értékesítem, amiket kipróbáltam és jónak találtam.

1. Mekkora összeget fordítsak a kávé szeretetemre?

A kávézás szépsége abban rejlik, hogy egy azon alapanyagból technológiától függően más-más ízvilágot tudunk elővarázsolni.
Sokan a kotyogós technológiára esküsznek. Főleg az idősebb korosztály.
Az előre ledarált kávé kibontás után veszít élvezeti értékéből. Öregszik, oxidálódik.
Ha ezt a tényt elfogadjuk, akkor pár ezer Forint értékben beszerezhetünk egy jobb fajta kotyogót.
Pl. Bialetti kotyogót.
Alfonso Bialetti (1888-1970) mérnök nevéhez fűződik a Moka Express kávéfőző. (1933)
Egy igazi klasszikus.
Nem kell más hozzá, csak egy főzőlap és máris kész a mokka kávé.
Működése egyszerű:
Az alsó részbe vizet öntünk, melybe belehelyezünk egy alumínium cső végén található kávés szűrőt.
Tömítőgyűrűvel szigetelt felsőrészt rátekerjük és a tűzhelyre rakjuk.

Amennyiben szaküzletben vásárolta a kávét, azt őröltesse le egy barista-val. Nyugodtan kérjen tőle tanácsot. A darált kávét minden esetben zárható, légmentes edényben tárolja. (Ne hűtőben!)

Nedvességtől, hőtől, szárazságtól mentes hűvös helyen.

Íme egy recept:

Szimpla fekete

2 teáskanál közepesre őrölt kávé
2-4 dl víz
cukor és tejszín ízlés szerint
A kávéfőzőt töltse tele vízzel a megfelelő mennyiségben. Tegyen a szűrőbe 2, vagy ha erős kávét szeretne 4 teáskanál kávéőrleményt. Főzze le a kávét. Apró csészékben kínálja tejszínnel és kristálycukorral.
Olcsó, gyors, egyszerű és fekete.
Persze nem egy espresso minőség, de legalább fekete.

Folyt. köv
A második részben a kávédarálókról és a háztartási karos kávégépekről ejtünk pár szót.